Van hardware tot cloudoplossing

ONZE DIENSTEN

De Systeembeheerder is er voor MKB’ers die hun tijd en aandacht liever besteden aan hun klanten. Wij leveren uw IT-omgeving ‘turn-key’ op: van advies tot aanleg en van implementatie tot onderhoud.


Advies en implementatie

TypeSoftware
ClientZakelijk

Voor elk probleem een passende oplossing
Van één werkplek tot een compleet netwerk. Van cloudoplossingen tot hardware. De systeem-beheerder adviseert u hoe u uw IT-omgeving inricht op een manier die het beste past bij uw situatie, wensen en werkwijze. Wij starten met een inventarisatie van uw situatie en bedrijfsprocessen. Op basis hiervan brengen wij een advies uit. Hieruit volgt tevens een opgave van de benodigde hardware, het beheer en onderhoud. Na uw akkoord starten we met de implementatie en nemen we de omgeving in beheer.

Meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Hardware en installatie

TypeHardware
ClientZakelijk

Een betrouwbaar netwerk begint met de juiste apparatuur
De systeem-beheerder adviseert, levert en configureert hardware om uw IT-omgeving in te richten. We werken uitsluitend met vaste, betrouwbare leveranciers van premiummerken netwerk- en werkplekapparatuur. Dat doen we niet zomaar. Uit ervaring weten we dat deze merken zeer betrouwbaar zijn en bovendien eenvoudiger in beheer. En dat vertaalt zich weer in lagere beheerskosten voor u. Ook het aanleggen en trekken van de benodigde netwerkkabels kunnen we voor u verzorgen.

Meer informatie? Neem gerust contact met ons op.

Cloud oplossingen

TypeSoftware
ClientZakelijk

Waarom moeilijk doen als het via de cloud kan?
Wilt u:
- Geen hoge investeringen in licenties of serverapparatuur?
- Lagere beheerskosten tegen een vast bedrag per maand?
- Altijd beschikken over de laatste versies?
- Op elk moment en elke plek bij uw gegevens komen?

Kies dan voor een cloudoplossing. Hoge investeringen in steeds duurder worden servers en licenties zijn hiermee verleden tijd. U weet elke maand wat uw kosten zijn en bent verzekerd van de laatste updates. Uw gegevens staan veilig in een externe omgeving. Vanaf elke plek en op elk moment van de dag heeft u beschikking over uw gegevens.

Als Microsoft Partner vertellen we u graag over de mogelijkheden van onder andere Office 365 en de vele andere mogelijkheden van cloud computing.

Bent benieuwd wat allemaal mogelijk is in de Cloud? Neem gerust contact met ons op.

Beheer en onderhoud

TypeSoftware
ClientZakelijk

Uw eigen systeembeheerder zonder vast te zitten aan een contract?
Met De systeem-beheerder beschikt u over uw eigen ICT-specialist op afstand. Wij verzorgen voor u het dagelijks beheer en het onderhoud van uw ICT-omgeving. Flexibel en betrouwbaar. Zonder dat u vastzit aan onderhoudscontracten. Bij vragen, netwerkproblemen of andere technische complicaties belt u eenvoudigweg De systeem-beheerder.

In overleg met u stellen we een plan op hoe we het onderhoud en beheer voor u gaan inrichten. U bepaalt zelf welke werkzaamheden we voor u mogen uitvoeren en welke u eventueel zelf wilt doen. We komen graag bij u langs, maar via ‘remote’ software kunnen we heel veel problemen op afstand verhelpen. Dat werkt niet alleen veel sneller, maar u bespaart ook nog eens flink op de kosten.

Wij kunnen de volgende beheerstaken voor u uitvoeren:

- Up-to-date houden van besturingssystemen en software.
- Verzorgen van back-ups van gegevens.
- Plegen van onderhoud aan servers.
- Beveiliging van gegevens en het netwerk (onder andere firewalls en virusbescherming).
- Bieden van ondersteuning aan medewerkers.
- Preventief onderhoud ter voorkoming van storingen.
- Verhelpen van eventuele storingen en andere problemen.
- Adviseren over ontwikkelingen in ICT.
- Bijhouden van een logboek over het functioneren van het systeem.
- Verhelpen van gemelde ICT-problemen.

Meer informatie? Neem gerust contact met ons op.