Kunt u 100% vertrouwen op uw systemen?

Over De Systeembeheerder


Verlies van bedrijfsdata kunt u zich als ondernemer niet veroorloven. Stabiele netwerken, een beschermde omgeving en goed werkende soft- en hardware zijn cruciaal voor de continuïteit van uw onderneming. Als ondernemer wilt u elk moment kunnen beschikken over uw bedrijfsgegevens. Dan laat u het beheer en onderhoud van uw IT-omgeving toch liever over aan een professional?

  • slide
  • slide
  • slide

De Systeembeheerder helpt u om uw netwerken en systemen up-to-date te brengen én te houden. Zodat u zich kunt focussen op uw klanten en core business. Zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over haperende ICT of verlies van uw bedrijfsgegevens.


De flexibele en betrouwbare IT-partner voor het MKB

Over De Systeembeheerder


Wij werken niet met moeilijke SLA’s of een helpdesk. Voor calamiteiten zijn we 24/7 bereikbaar. U neemt gewoon direct contact met uw vaste aanspreekpunt.

De Systeembeheerder is partner van Microsoft. Als klant van De systeem-beheerder profiteert u mee van de extra functionaliteiten en pakketten die wij u als Microsoftpartner kunnen bieden. Daarnaast zijn we gespecialiseerd in het werken met Apple-producten.

De systeem-beheerder beschikt over bijna twintig jaar ervaring als systeembeheerder voor het MKB. Onze filosofie: voor elk probleem een oplossing. We zijn open, eerlijk en transparant. We leveren kwaliteit, zowel in onze dienstverlening als de producten die we aanbieden. Zonder financiële verrassingen achteraf.

Wilt u ook zorgeloos ondernemen zonder haperende IT? Neem contact op met De Systeembeheerder.